Home        Aukje        Quantum Touch       Helen met energie       Huis reinigen
Spiegelen      Relaties      Gedachtekracht      Innerlijk kind       Contact       Links

 

Mijn naam is Aukje Oppersma - Sikkema (1964), ik ben getrouwd en we hebben 3 kinderen. 

De naam DAGAZ is van een rune; de naam heeft te maken met een nieuwe kijk op het leven, nieuwe inzichten die leiden tot een nieuwe weg die wordt ingeslagen. Deze nieuwe weg was voor mij heel duidelijk 15 jaar geleden en ik sloeg hem dan ook heel bewust in.

Dagaz betekent ook: licht, doorbraak, optimisme, dageraad, en nieuw
begin……….. heel erg toepasselijk en toen ik deze rune zag, wist ik dat dit de naam voor mijn praktijk moest gaan worden!

Na een periode van ongeveer 10 jaar, waarin ik vele lessen heb geleerd en patronen heb doorbroken ben ik gaan zien dat niets voor niets gebeurt. En dat dingen die mij overkwamen een bedoeling hadden. Wat tot gevolg had dat ik me openstelde voor de lessen die ik had te leren. Op het moment dat ik mij openstelde, kwamen er geestelijke begeleiders die mij leerden te kijken naar mijzelf in bepaalde situaties. Zij hebben mij ook geleerd om te vertrouwen op mijn eigen kracht en wijsheid. Dit alles gebeurde heel natuurlijk en met heel veel liefde.

Want alles is liefde….. en liefde voor jezelf is de basis voor iedereen om te groeien. Groeien naar jezelf, het vinden van je ware kern door te luisteren naar jezelf; naar je lichaam, gevoel en gedachten. Conditionering (door bijvoorbeeld opvoeding), vaste patronen en overlevingsmechanismen durven loslaten, is wat ik geleerd heb. En dan vanuit mijn eigen gevoel keuzes maken, die goed waren voor mij en mijn ontwikkeling. De liefde voor mezelf en voor anderen bracht mij waar ik nu ben…… maar ik blijf leren en openstaan voor  de lessen die er nog voor mij te leren zijn, omdat ik me graag wil blijven ontwikkelen.

In mijn praktijk help ik mensen om hun eigen zelfbewuste keuzes te maken en om te vertrouwen op zichzelf en op hun eigen gevoel. Ook behandel ik mensen met uiteenlopende klachten, dit doe ik door te magnetiseren. Zelf ben ik gegroeid als mens en als therapeut. Alles wat ik geleerd heb komt in de behandelingen terug, daarom is mijn therapie niet in een hokje te plaatsen. 

"Aukje, je moet een boek gaan schrijven, want deze therapie heb ik nog bij niemand eerder meegemaakt. En er gebeuren altijd bijzondere en voor mij helende dingen tijdens de behandelingen. DH"

Ik handel vanuit mijn eigen innerlijke wijsheid.
De jaren hiervoor waren nodig om te leren van bepaalde ervaringen  en  van mensen die ik ontmoette. 2005, waarin ik ook de opleiding tot Kindertolk heb afgerond, was voor mij het keerpunt. In 2007 heb ik de opleiding tot Quantum Touch Practitioner gedaan.

Werken vanuit intuďtie en ervaring is voor mij de enige goede manier. Zelf moet je dingen hebben meegemaakt en doorleefd om te groeien als mens en therapeut.

We scheppen ons eigen leven…. De goede en de minder goede gebeurtenissen….
We komen ze tegen om te leren en te kunnen kiezen…. 
Te kiezen om het morgen anders te doen…..