Home        Aukje        Quantum Touch       Helen met energie       Huis reinigen
Spiegelen     Relaties      Gedachtekracht      Innerlijk kind       Contact       Links

 

Quantum Touch is het stimuleren van healing: het verlichten van pijn, verminderen van stress etc…

Help jezelf om gezond te zijn!

"Quantum touch is a significant breakthrough
in hands-on-healing…
most elegant and most efficient…. For
professionals and lay people alike,
Quantum touch is an essential and
invaluable tool."

Bron: Alternative Medicine Magazine

Quantum Touch gives
YOU the power to heal


Wat is Quantum touch®?
Quantum touch (QT) is een eenvoudige methode van healing met handen. Met gebruikmaking van slechts een zeer lichte aanraking van een persoon, wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.
Het effect is zo onmiddellijk en zo bijzonder, dat je daadwerkelijk ziet dat botten in het lichaam zich spontaan herschikken door lichte aanraking.
Omdat het lichaam zelf 'weet' waar deze botten moeten zitten, is een behandeling altijd goed.
Naast herschikken qua structuur worden pijn en ontstekingen snel verminderd, terwijl organen, systemen en klieren in evenwicht worden gebracht.

Met QT wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken.
Elk lichaam heeft energie om zichzelf te helen. Je hoeft je lichaam niet te leren hoe het een gebroken arm of een wondje moet helen, het lichaam heeft de energie om dat te doen. Maar soms is je
gezondheid zwak of je immuunsysteem verzwakt, dan is het moeilijk voor een lichaam om zelf te helen. Dan helpt Qantum Touch door aan het lichaam een krachtig veld van natuurlijke helende energie te geven, waarmee het lichaam dan 'aan de slag' kan.

Iedere persoon die Quantum Touch ontvangt, reageert hier op zijn of haar eigen manier op. Sommige mensen zijn na één behandeling van de klachten af, maar vaak heeft pijn een oorzaak die dieper ligt. Dan zijn er meer behandelingen nodig. Bij een behandeling volg ik de pijn; en soms begin ik met het behandelen van spieren, maar kom ik bij de zenuwen uit. Zenuwen geven namelijk signalen, waarop spieren reageren en dan is het nodig om de zenuwen te behandelen. Zo is elke behandeling verschillend.
Ik behandel, onder andere, mensen met: nierklachten, rugklachten, buikklachten, sportblessures, stressklachten…………


Deepak Chopra schreef: Om het zelfhelend vermogen te stimuleren moet je voorbij alle grofstoffelijke niveaus van het lichaam gaan -cellen, weefsels, organen en systemen- om bij de verbinding te komen tussen geest en materie, het punt waarop bewustzijn een effect begint te hebben……..

Wat maakt QT bijzonder?
De intelligentie van het lichaam gebruikt de energie om de wervels en botten te laten bewegen en terug te laten schuiven naar hun oorspronkelijke plaats.Scheefstand kan veel pijn en klachten veroorzaken door zenuwirritaties of blokkades
De behandelaar laat de botten niet bewegen; dit gebeurt door de lichaamsintelligentie van de behandelde persoon zelf. Een onderdeel van het uitlijnen is het corrigeren van de heupen.

Vaak komt het lichaam dat ontvangt letterlijk in beweging: draaien, rekken. Alle bewegingen die het lichaam nodig vindt voor genezing, worden stap voor stap gedaan.
Het verminderd pijn en ontstekingen.
Gebroken botten helen sneller door Quantum touch.
Het geeft vaak een snel herstel van gewrichten en wervelkolom
(op subatomair niveau) alle cellen van alle systemen reageren op deze liefdevolle hoge trilling. (organen, immuunsysteem, botten etc )