Home        Aukje        Quantum Touch       Helen met energie       Huis reinigen
Spiegelen      Relaties      Gedachtekracht      Innerlijk kind       Contact       Links

 

Huis reinigen

 

Huis energetisch reinigen

Huizen kunnen door allerlei oorzaken energetisch verontreinigd zijn. Soms heb je 'last' van onverklaarbare gebeurtenissen (lampen die aan en uitgaan; een radio die luider aangaat). In deze gevallen is het duidelijk dat er een entiteit in je huis aanwezig is; een dolende ziel of een ziel die nog verbonden is met de aarde of met nabestaanden.

Klachten
Maar in meer gevallen is het minder duidelijk; bewoners krijgen allerlei klachten waar niet direct een oorzaak voor te vinden is, klachten zoals: stemmingswisselingen, hoofdpijn, vermoeidheidsklachten, slapeloosheid, soms worden mensen zelfs onverklaarbaar ziek. In zulke gevallen zul je niet snel denken aan negatieve energieŽn in je huis; je zult de oorzaak van je kwalen in de medische wereld gaan zoeken. En dat is heel begrijpelijk.
Echter elk huis heeft 'geschiedenis' met name natuurlijk wanneer je in een oud huis woont. In dit huis zijn, voordat jij er woonde veel dingen gebeurd bijvoorbeeld: problemen in relaties, ziekte, sterfgevallen etc.. 

In met name oude(re) huizen 'hangt' deze energie nog en beÔnvloedt de mensen die er nu wonen. Het kan ook zijn dat niet alleen de energie nog aanwezig is in een huis, maar dat ook een geest van een overleden oud-bewoner in het huis 'woont'. Nu hoeft dit alles niet tot problemen te leiden, maar wanneer er in het leven van de huidige bewoners zich ook moeilijke zaken voordoen, dan kunnen deze problemen erger worden door de energieŽn die nog in het huis zijn.
Ook kan het zijn, dat er plekken in je huis zijn die 'niet goed voelen' waar het koud is of waar je het gevoel krijgt alsof er een last op je schouders wordt gelegd.Op zulke plekken is dan vaak 'iets' gebeurd; er heeft bijvoorbeeld een bed gestaan waarin iemand overleden is of er is vaak ruzie gemaakt, maar het kan ook zijn dat de 'huisgeest' hier graag zit.
Als er in nieuwe(re) huizen 'iets' aan de hand is, dan komt dit vaak door de grond waarop het huis is gebouwd; er is een begraafplaats geweest of er is een boerderij afgebrand etc..

Tekenen
Een aantal tekenen die erop kunnen duiden dat er een geest of negatieve energieŽn in je huis aanwezig zijn:
- er hangt een gespannen of bedrukte sfeer in huis of in bepaalde ruimtes
- het kan (zeer) koud zijn terwijl de verwarming aan is, het kunnen bepaalde plekken zijn, vaak is het een vorm van een soort zachte wind of tocht
- stank ruiken van vuilnisbaklucht of rioollucht die ook weer snel verdwenen is, anderen ervaren brandlucht
- het gevoel hebben dat er iemand naar je kijkt terwijl er niemand is
- lichte aanrakingen voelen,
- korte briesjes of een constante tocht voelen terwijl alles dicht is
- het horen van geluiden, bijv. krabgeluiden op de muur, voetstappen horen, gelach of stemmen terwijl er niemand is
- voorwerpen verdwijnen en worden elders teruggevonden of verdwijnen zelfs helemaal
- bewegende voorwerpen in huis zien
- donkere schimmen waarnemen of de geestverschijning van de persoon(en)
- er hangt geen vredige rust of stilte in huis
- onbewust voel je een aanwezigheid maar je kan het niet verklaren
- onbewust vermijd je bepaalde plekken in huis, een kamer of verdieping
- last hebben van gespannenheid, vermoeidheid, slecht slapen (nachtmerries), slechte sfeer
- batterijen of accu's lopen snel leeg terwijl het elders wel normaal werkt
- je ervaart de emoties en vroegere ervaringen van de geest, vaak zijn deze negatief en beangstigend


Heb je een vermoeden of weet je dat er iets niet 'pluis' is in je huis, laat het dan energetisch reinigen.
De ervaring heeft mij geleerd, dat na ťťn keer grondig reinigen de sfeer in een huis zodanig verandert, dat er (weer) met plezier gewoond kan worden; hoofdpijn verdwijnt, de bewoners slapen weer goed en zijn fitter en gezonder.
Voor informatie over energetisch reinigen of voor het maken van een afspraak kun je mij mailen of bellen (hier geldt de aanbieding niet)